Från bidrag till jobb

Det är jobbigt att vara arbetslös och längta efter att ha ett jobb att gå till. Ett bra jobb ger både bättre ekonomi och en meningsfull vardag. Det finns intressanta och passande jobb att söka. Det handlar bara om att veta var och hur du ska hitta dem och att ha rätt attityd.

Rätt bemanningsföretag

Att gå genom ett bemanningsföretag är ett smart sätt att hitta ett jobb och snabbt komma in på arbetsmarknaden. Men det finns många bemanningsföretag att välja mellan och du vill ju i slutändan hitta ett jobb som både ger dig bra lön och en inspirerande vardag. Då är det smart att satsa på en bemanningsförmedling som Next U som är ledande inom digital jobbcoachning. De har helt enkelt tagit idén med att hitta rätt person till rätt plats en nivå högre än alla andra. Förutom videopresentationer har de också psykologiska test. Det innebär att det bara är riktigt seriösa och intressanta företag som vänder sig till dem. Du som arbetssökande får en möjlighet att presentera dig på ett smart och innovativt sätt så att dina starka sidor kommer fram. Även om du har varit arbetslös ett längre tag, så kan du lyckas. Du blir en person, inte bara ett CV i mängden. Gå in på Next U för att hitta jobb och bemanning i Stockholm och ta flera steg framåt i livet.

Din attityd

Din attityd påverkar också mycket när du letar efter arbete. Utgå först och främst från att du kommer att få ett jobb, så får du en mer positiv grundattityd. Att ha en positiv attityd hjälper dig faktiskt att få jobb, då arbetsgivare och personer som kan rekommendera dig till ett jobb blir mer intresserade av dig. Tänk också på att nästa jobb kan finnas var som helst: du kan träffa din blivande arbetsgivare på gymmet, i affären, när du är ute och går med hunden eller tränar inför ett maraton. Se till att vara aktiv både i att söka jobb på Next U, men också genom att ha en aktiv fritid. Personer som gör saker och som umgås i sociala sammanhang har större möjligheter att faktiskt få ett jobb.

Tänk också på vilka människor som du umgås med och vad ni gör. Naturligtvis ska du umgås med din familj och dina vänner. Men om ni är ett gäng som är arbetslösa och mest sitter inomhus framför datorn, så kommer det att påverka dina möjligheter att få jobb. Våga dig bortanför dina vanliga sociala kontakter och lev ett aktivt och spännande liv.

Lämna ett svar

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked

kheera